Micro needling

Filler, aalborg, micro needling, rynker, filler aalborg, læber aalborg, micro needling aalborg, laserbehandling aalborg, hårfjerning aalborg, læbeforstørrelse

Rynker og ar fjernes eller reduceres ved behandling med Micro needling. Micro needling bygger på en ny forståelse for, at få kroppen og huden selv skal arbejde for at opnå naturlige resultater. Micro needling arbejder dybt i huden og behandler effektivt både rynker og ar.

Micro needling

Helt ansigt
Pris: 1900,-
Helt ansigt – 3 behandlinger
Pris: 5000,-

Book nu


Gebyr- og rentefrit

Køb din behandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Resultatet af micro needling er en smukkere hud med et yngre og sundere udseende. Vi anvender en lille maskine, som ligner en bred blyant. Maskinen indeholder meget tynde nåle, som stikkes ned i huden og skaber aktivitet i huden. Når huden mærker denne skade, reagerer den ved at arbejde på højtryk for at forsvare sig. Dermed produceres store mængder af collagen og huden boostes på rekordtid. Mængden af collagen modarbejder rynker og ar i dybden og gør huden yngre at se på. Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden, er micro needling en smertefri behandling. Forinden behandlingen, vil du nemlig få et tykt lag bedøvelsescreme på. Bedøvelsescremen skal sidde på i ca. 20 minutter. Derefter vil behandlingen føles som en almindelig ansigtsbehandling, som på samme måde afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, der køler huden ned og giver fugt. Fordi huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på 60 min.

Reduktion af ar

Ar opstår ofte efter operationer og ulykker, som har givet huden sår. Har du i en periode af dit liv haft akne, kan det også have efterladt ar på huden. Vores ar minder os om de skader, vi har haft på huden, og det er ikke altid gode minder. Derfor ønsker mange at fjerne deres ar, særligt når de ses i ansigtet.
Micro Needling er en effektiv metode til at reducere ar. Behandlingen efterlader huden med kun få dages rødme på det behandlede område.

Reduktion af rynker

Fjernelse af rynker med Micro Needling er et alternativ til behandling med Botox og filler.
Micro Needling booster mængden af collagenen i huden og får huden til selv at modarbejde rynker. Behandlingen virker stærkt opstrammende i hele ansigtet, hvor Botox og filler er mere koncentreret i et særligt område.
Læs mere om vores behandling med Botox og filler.

Gør behandling med micro needling ondt?

Selvom ar og rynker behandles dybt i underhuden er micro needling en smertefri behandling. Du vil få et tykt lag bedøvelsescreme på forinden behandlingen. Derefter vil behandlingen føles som en almindelig ansigtsbehandling, der også afsluttes med en lækker hyaluron-intensiv maske, som køler huden og giver den fugt. Fordi huden både skal bedøves, behandles og fugtes, kan du forvente en behandlingstid på ca. 60 min.

Hvor mange behandlinger skal jeg have, før jeg ser et tydeligt resultat?

Antallet af behandlinger afhænger af problemet i din hud. Der kan ses resultater allerede efter første behandling. Ved behandling på ar og dybe rynker anbefaler vi, at man betragter micro needling som et forløb, som kræver minimum 3 behandlinger med 4-8 uger imellem hver enkelt.
Er det dybe ar, som behandles kan det anbefalede antal være mere end 3.

Hvor længe varer resultatet af behandlingen?

De ar og rynker, som reduceres eller fjernes ved behandlingen, kommer ikke igen. Dog er det altid vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at fastholde den glød, som behandlingen efterlader.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

I dagene forinden behandling med micro needling må selvbruner ikke anvendes på det pågældende område. Ligeledes skal solbadning undgås, da huden ikke må være for solbrændt.

Resten af dagen, hvor behandlingen udføres, vil huden være meget rød og kan føles let irriteret. Det er vigtigt at fugte huden flere gange i løbet af dagen og undgå brug af make-up. Afhængigt af behandlingsårsagen kan den efterfølgende rødme vare i 2-5 dage. Den vil langsomt fortage sig i denne periode.

Er solen fremme på himlen, anbefales det at anvende faktor 50 i to uger efter behandlingen foretages.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…