Botox

Botox, aalborg, klinik i aalborg, aalborg klinik, botox aalborg, filler aalborg, teosyal aalborg, laserbehandling aalborg, læber aalborg, læbeforstørrelse

Botox er blevet anvendt igennem 25 år til kosmetisk behandling og til at behandle kraftig svedtendens.

Find os her

Boulevarden 6 1. sal
9000 Aalborg

Behandlinger med botox

Læs mere om behandling med Botox i menuen, eller book en tid til en gratis konsultation

Book nu


Gebyr- og rentefrit

Køb din botoxbehandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Botox forhindrer at signalstoffer mellem nerve og muskler frigives. Det får musklerne til at slappe af. Stoffet er renset fra bakterier og er blevet anvendt igennem 25 år til behandling af svedtendens og kosmetiske behandlinger.

Skal man konsulteres, før man får behandling med Botox?

Det er et krav, at du bliver konsulteret af klinikkens hudlæge mindst 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav forinden den første behandling med Botox i klinikken.
Ved konsultationen vil hudlægen analysere dit ansigt og forberede dig på behandlingen. Samtidig vil han informere dig om, behandlingens virkning og hvilke bivirkninger, der kan opstå efter behandlingen.

Hvordan virker Botox?

Med Botox kan man behandle de dynamiske rynker. Det er de rynker, som skyldes muskelsammentrækning i huden. Efter injektion med Botox forhindres musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden eller mellem øjnene. På den måde bliver huden udglattet og forhindres dermed væsentligt i at danne nye rynker. Følesansen i det behandlede område vil forblive uændret.

Hvordan udføres en botoxbehandling?

Botox behandlingen fortages enten af klinikkens sygeplejerske eller hudlæge, som med en meget fin nål indicerer små mængder af produkt på de fine ansigts- eller hals muskler.
Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage og vil langsomt aftage efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages. Hvis virkningen ikke er optimal eller der er asymmetri, foretages en ”touch up” behandling mellem 10-14 dage efter.

Efter behandlingen

Efter behandling med Botox er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de først 4 timer, så produktet ikke fordeles rundt til andre muskler end de ønskede.

Bivirkninger

Ved behandling med Botox kan optræde mindre forbigående gener. Generne kan være rødme, hævelse, blå mærker eller kløe. Andre former for bivirkninger er sjældne. Meget få klienter får hovedpine de første par dage og yderst sjældent kan svage influenza-agtige symptomer forekomme. Mere alvorlige allergiske reaktioner opleves i yderst sjældne tilfælde. Der er dog aldrig længerevarende følger.
Intensiv brug af Botox i flere områder af ansigtet kan give ændringer i mimikken. I underansigtet kan de mimiske muskler om munden lammes, så det vanskeliggøres at fløjte og drikke med sugerør. Alle bivirkninger vil forsvinde indenfor 4-6 måneder.

Effekt af Botox-behandling

Botox-behandling giver oftest en flot og tydelig rynke-reduktion af de dynamiske linjer. Behandlingens virkning kan dog variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af produkt end andre, før samme effekt opnås. Der findes få personer, som ikke er modtagelige for produktet, hvilket skyldes, at de har antistoffer i kroppen, som neutralisere toksinets effekt.

Forholdsregler

Botox-behandling foretages ikke på gravide, ammende, ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i produktet eller hvis man har visse sjældne neuromuskulære sygdomme, som f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom.
Hvis du indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicllamin, kalciumblokkere eller klinin kan effekten af toksinet forstærkes.

Gebyr- og rentefrit

Køb din botoxbehandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

...
...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…