Filler

Filler, aalborg, klinik i aalborg, rynker, filler aalborg, læber aalborg, teosyal aalborg, laserbehandling aalborg, hårfjerning aalborg, læbeforstørrelse

Filler fjerner rynker, giver større læber og fremhæver kindben.

 

Behandlinger med filler

Læs mere om behandling med filler i menuen, eller book en tid til en gratis konsultation

Book nu


Gebyr- og rentefrit

Køb din fillerbehandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre, som naturligt eksisterer i kroppens eget bindevæv. De forskellige fillers adskiller sig ved, om der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste geler anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer. Det kan eksempelvis være folden fra næsen ned til mundvigen. Endelig findes der fillers, som er specielt fremstillet til læbeforstørrelse.

Hvordan virker ikke-permanente fillers?

Med alderen reduceres mængden af den naturlige hyaluronsyre i huden, og derfor bliver huden slappere. Når fillers indsprøjtes i rynker og furer, som er opstået på grund af manglende naturligt hyaloronsyre, udfyldes de, fordi gelen giver ny volumen i huden. Gelen blander sig med det eksisterende væv. Effekten vil aftage efterhånden, fordi der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden.

Vi bruger Teosyal filler

Der findes mange forskellige mærker af filler. Blandt de største mærker er produkternes egenskaber tæt på hinanden. Jo nyere fillerne er på markedet, jo renere er de. Derfor har vi valgt at arbejde med Teosyal.
Teosyal er det nyeste produkt blandt verdens førende mærker af filler. Vores erfaring er, at Teosyal’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de andre fillers på markedet. Samtidig er Teosyal’s produkter renere, og derfor dannes der færre kugler og klumper ved behandling, end ved behandling med de andre produkter.

Effekt af behandlingen

Filler udglatter af furer og rynker i huden. Ved behandling i læberne forstørres disse ved udfyldning med filler. Endvidere kan gelen anvendes til at forme læberne efter patientens ønske. Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte patients evne til at afstøde produktet. En høj grad af sport kan gøre kroppen bedre til at udstøde det fremmede produkt. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6-9 måneder i de øvrige områder.
To uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet og først efter den periode, er det muligt at genbehandle med mere filler i samme område.
En kombination med filler og Botox giver ofte det mest optimale resultat i forhold til reducering af rynker.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå let hævet, rød og øm. Reaktionen forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes make-up i de første 4 timer efter behandlingen.

Effekt af behandlingen

Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske linjer med det samme. Effekten varierer fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå effekt. Ligeledes findes der ganske få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen. Det skyldes formentlig, at de har antistoffer, som neutraliserer produktets effekt.

Bivirkninger

Fordi hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i det behandlede område, i dagene efter. Der kan komme blå mærker og rødmen efter behandlingen, som vil forsvinde efter ca. en uge. Forkølelsessår (herpes) kan aktiveres af behandlingen og enkelte kan få et bumselignende udbrud i det behandlede område.

Forholdsregler

Det er et lovkrav i Danmark, at der er foretaget konsultation hos vores sygeplejersker, før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil sygeplejersken spørge ind til, hvilke ønsker, du har til behandlingen og samtidig informere dig om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå min. 48 timers mellem konsultationen og selve behandlingen.
Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i gelen.

Behandlinger med filler

Læs mere om behandling med filler i menuen, eller book en tid til en gratis konsultation

Book nu

 

Områder

Mellem næse og mund

Med filler kan rynker mellem næse og mund fjernes. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Der vil dog være tydeligt, at rynkerne i huden er reduceret.

Kindben

Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet. Samtidig er denne behandling den mest effektive rynkebehandling i den nederste del af ansigtet. Det giver et stærkt løft og på denne måde udglattes linjer i huden.

Smilerynker i mundvigen

Smilerynker kendetegner en person, der har smilet meget og virker derfor charmerende. Dog kan det være generende at have dybe smilerynker, fordi det giver et ældre udseende. Vi kan give dig et yngre udseende og et friskere look ved at reducere de dybe rynker med filler.

Rynker om munden

Rygerynker er rynker over munden. De rynker forstærkes af de bevægelser, man foretager, når man ryger. Rygerynker giver et stramt udtryk i ansigtet og derfor vil en behandling med filler mildne ansigtets ydre væsentligt.

Læberne

Filler giver læbeforstørrelse og forynger dit udseende med smukkere læber. Blot en smule volumen kan gøre ansigtet mere sensuelt og forførende. Ønsker du blot et diskret resultat kan en fillerbehandling med mindre produkt give dine læber et mere ungdommeligt udseende.

Rynkebehandling i den øverste halvdel af ansigtet udføres med Botox.

Gebyr- og rentefrit

Køb din fillerbehandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

...
...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…