Hudfornyelse

Filler, hudfornyelse aalborg, klinik i aalborg, rynker, filler aalborg, læber aalborg, teosyal aalborg, laserbehandling aalborg, hårfjerning aalborg, læbeforstørrelse

Hudfornyelse er en laserbehandling, som forbedrer hudens struktur og giver en smukkere hud med et friskere og yngre udseende.

Pris

2000,-

Book nu


Laserbehandling gebyr- og rentefrit

Køb din behandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Med alderen oplever alle, at huden ældes. Den bliver slap, får pigmentpletter, rødmen, karsprængninger og porerne bliver tydeligere.
Skaderne på huden kan formindskes med en laserbehandling, der arbejder i hele ansigtet, som vi kalder for hudfornyelse.
Hudfornyelse får huden til selv at arbejde og giver en smukkere overflade med et friskere og yngre udseende. Foruden opstramning af huden reduceres rødmen, pigmentpletter, porernes størrelse samt solskader.

Hvordan virker behandlingen hudfornyelse?

Laserbehandlingen udføres med en Ellipse I2PL maskine, som virker ved at afgive stråler af lys i det øverste hudlag. Lyset optages af kroppens egen melanin og hæmoglobin og omdannes til varme. Varmen benyttes til at fjerne skaderne på huden. Ellipses sikre laserudstyr kontrollerer, at der produceres den korrekte pulslængde samt energi-mængde, således at det omgivende væv ikke bliver beskadiget.
Laserbehandlingens metode er blid og forårsager minimale smerter under behandlingen. 
Behandlingen kan foretages i ansigtet og på hals, bryst og hænder.

Hvor mange laserbehandlinger skal man have, før man oplever en hudfornyelse?

Du kan se resultater efter hver behandling. Du vil dog mærke væsentligt større forskel efter anden og tredje gang, end efter den første. Vi anbefaler derfor minimum 2-3 behandlinger af denne type for en generelt smukkere hud.

Hvor længe varer resultatet af hudfornyelse med laser?

Laserbehandlingens resultater har ingen ophørstid. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på din hud, efter du har fået laserbehandling. Soler du dig i længere tid uden solfaktor, spiser du usundt eller ryger du, vil der fremkomme nye skader på huden.

Hvem kan få hudfornyelse med laser?

Hudfornyelse er for alle mænd og kvinder over 18 år og giver alle et friskere udseende.
Oftest bliver behandlingen foretaget til at reducere alderstegn samt påvirkninger fra solen.
Hvis du er træt af pigment pletter, rødme, små karsprængning og øvrige ujævnheder på huden, kan laserbehandlingen hjælpe dig af med disse skader. Og samtidig booste mængden af collagen i huden, så den arbejder mere effektivt.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter en laserbehandling?

For at undgå skader på huden skal du undgå at sole dig på behandlingsområdet i 2 uger før behandlingen. Det er derfor vigtigt, at du i denne periode anvender en høj solfaktor, når solen er fremme på himlen. Det er vigtigt at huske, at selv når det ikke er sommer og vejret føles koldt, kan solen stadig være fremme.
Efter laserbehandlingen skal du ligeledes undgå sol på det behandlede område i yderligere 2 uger. I denne periode er huden nemlig særligt lysfølsom.

Kan jeg få bedøvende creme ved behandling med laser?

Hvis du anvender bedøvende creme under en laserbehandling, vil du ikke være i stand til at mærke, hvordan laseren reagerer på din hud. I tilfælde af, at laseren er indstillet med en for høj energi, kan du derfor ikke mærke dette. Det kan derfor give en mindre forbrænding på huden. Af den årsag fraråder vi enhver brug af bedøvende creme under laserbehandling.

Før-/efterbilleder

Botox københavn, rynker, Klinik Rude, københavn, laserklinik, rynkebehandling, Frederiksberg, filler københavn, læber københavn, botox priser
Laser københavn, botox københavn, filler københavn, botox i læber københavn, rynker, Klinik Rude, rynkebehandling, hudfornyelse, københavn, laserklinik

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…