Kemisk peeling

Filler, aalborg, klinik i aalborg, rynker, filler aalborg, læber aalborg, kemisk peeling, laserbehandling aalborg, hårfjerning aalborg, læbeforstørrelse

Kemisk peeling giver dig en smukkere hud og gør den mere modtagelig for vitaminer og antioxidanter. Alderstegn, pigmentpletter, akne, små ar og store porer kan reduceres eller fjernes helt med kemiske peelinger.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling
Pris: 995,-

3 behandlinger
Pris: 2500,-

Book nu


Gebyr- og rentefrit

Køb din botoxbehandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

Kemisk peeling

Vores kemiske peelings er alle produceret af pH Formula.
De indeholder en kombination af skin resurfacing syrer, vitaminer, anti-oxidanter, amino-syrer og anti-inflammatoriske emner. Sammensætningen sikrer en kontrolleret optagelse i huden af de aktive ingredienser. Denne kompleksitet tillader, at vi kan behandle med maksimal styrke uden vanlige bivirkninger, der ofte ses ved andre peeling-former.

Ved behandling med kemisk peeling anvendes et produkt med pH værdi under 3,0, som kun godkendte læger og sygeplejersker må behandle med. Produktet lægges på huden som en maske, og indholdet af alkohol og anti-oxidanter renser huden. De øverste cellelag på huden skaller af, og der dannes derefter et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af flere former for aldringstegn.

Info om behandling med kemisk peeling

På Klinik Rude anvendes peelinger behandling til den fine hud, der er præget af fine rynker, små pigmentpletter,overfladiske ruheder, små tydelige porer og let uren hud.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Antallet af behandlinger afhænger af den enkeltes hud. Kemisk peeling viser resultat efter første behandling. For at behandle større problemer på huden anbefales, at der gives et koncentreret behandlingsforløb på 3-4 gange med kemisk peeling og holder 1-2 ugers ugers pause mellem behandlingerne. Hos nogle patienter er det vist at der kan være gavn af at give op til 6 behandlinger.

Hvor længe virker kemisk peeling?

De skader på huden, som reduceres eller fjernes ved behandling med kemisk peeling kommer ikke igen. Dog er det vigtigt at passe på sin hud og tilføre den vitaminer for at opretholde den glød, som behandlingen efterlader.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter behandlingen?

Før kemisk peeling foretages skal anvendes solbeskyttelse med faktor 50+ i sommerhalvåret. Der må ikke anvendes selvbruner på det pågældende område op til behandlingen. Disse forholdsregler er vigtige for at opnå den ønskede effekt af den kemiske peeling. Hvis du ikke har anvendt solcreme kan det være en fordel at udskyde behandlingen. Efter aftale med din behandler kan du anvende renseprodukter i tiden op til behandlingen for at opnå optimal effekt. Efter behandlingen er foretaget, vil der opstå rødmen og huden vil føles tør. Huden vil få et øget behov for fedt fra fugtighedscremer. Vi anbefaler, at du tilfører fugt til huden flere gange dagligt. Særligt vil E-vitamin creme være gavnlig. Efter behandling med kemisk peeling anbefales at anvende solbeskyttelse med faktor 50+ i 4 uger.

Huden vil begynde at skalle af efter 1-2 dage, hvilket kan vare op til 10 dage.
Efter en peeling er huden særligt modtagelig, og det vigtigt at behandle huden med mange vitaminer for at nå det bedste resultat. Under behandlingen vil Klinik Rudes behandlere vejlede dig i, hvilke ingredienser, som er vigtige at få for netop din hud.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…