Permanent Hårreduktion

Botox, rynker, København, hårfjerning, Botoxbehandling, Botox København, Klinik Rude, rynkebehandling, permanent hårfjerning Aalborg, Permanent hårreduktion

Permanent hårreduktion med laser fjerner den hårvækst, vi har fået fra naturens side.

Bestil tid online

Book tid til permanent hårreduktion eller kom forbi til en gratis samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Book nu


Hårfjerning gebyr- og rentefrit

Køb din behandling online og afdrag over 24 måneder.

Køb her

I dag har både mænd og kvinder en større hårvækst, end hvad de fleste ønsker. For de fleste er det tidskrævende at barbere eller vokse uønsket hårvækst, og det er vanskeligt at holde huden blød og glat på de pågældende steder. For mænd og kvinder med almindelig hårvækst kan permanent hårreduktion være en luksus i hverdagen. Og for andre, som er plaget af særlig kraftig hårvækst, vil laserbehandling være en befrielse. Resultatet varer ved og du kan være hårfri permanent.

Virker permanent hårreduktion for altid?

Permanent hårreduktion med laser er en løsning til dig, som vil undgå barbering for altid.
Høj-energi lyset ødelægger hårfolliklen, hvorfra hårene vokser. Og der kan derfor ikke dannes nye hår. Lasermaskinen styrer lyset, så det sikres, at der anvendes den korrekte mængde af energi til at ødelægge hårsækken uden at gøre nogen skade på huden. På denne måde fjernes evnen til at danne nye hår, og der vil derfor ikke vokse hår ud igen.

Hvor mange laserbehandlinger skal man have for at blive hårfri?

Hver enkelt laserbehandling fjerner en væsentlig mængde af hårene permanent. Få at opnå optimal hårreduktion, skal du have omkring 6-8 behandlinger, afhængigt af din hårtype og hårmængde.

Hvor længe skal der gå mellem hver laserbehandling?

Du skal vente 6-8 uger for at få det bedste resultat. Skal du på en længere ferie eller ønsker du at holde en pause i dit behandlingsforløb, kan der også gå længere tid mellem behandlingerne. De 6-8 uger er blot et minimum.

Hvordan skal jeg forholde mig før og efter permanent hårreduktion?

Før behandlingen skal du barbere dig på det pågældende område, inden du møder på klinikken. Det er nemlig ikke selve hårene, som skal behandles for at udføre permanent hårreduktion. Det er hårfolliklerne nede i underhuden, hvor hårene vokser fra. Derfor skal hårene ikke være udvokset under din laserbehandling. Det er vigtigt, at området ikke er blevet vokset og at der ikker er anvendt pincet. Hårene skal barberes med en skraber. Også selvom du normalt vokser eller plukker. På den måde er hårene til at få fat på i underhuden.

Må jeg bruge bedøvende creme, inden min laserbehandling?

Påføres bedøvende creme før din laserbehandling, vil du ikke kunne mærke, hvordan din hud reagerer på laserens volumen. I tilfælde af, at laseren er indstillet højere, end du har behov for, vil du ikke kunne reagere på det. Og behandleren kan derfor ikke rette indstillingen. Vi fraråder derfor alle former for bedøvelse før behandling med laser.

...

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…