Teamet

Filler, aalborg, teamet i aalborg, rynker, filler aalborg, læber aalborg, teosyal aalborg, laserbehandling aalborg, hårfjerning aalborg, læbeforstørrelse

Teamet bag Klinik Rude består af dedikerede personligheder med vidt forskellige baggrunde.

 

klinik rude, botox, laserbehandling, karsprængniger, botox aalborg, volbella, filler københavn, juvederm, rynker, rynker københavn
Kasper

Hudlæge

Kasper er klinikkens hudlæge og ansvarlige figur.
Med sin store erfaring med forskning af huden skaber Kasper en tryghed i behandler-rummet, mens han grundigt undersøger alle muligheder og risici.
Han er registreret til fjernelse af hår med laser, IPL og lignende metoder, som kan sidestilles hermed, med botulinumtoksin og ikke-permanente fillers. Ligeledes til non-ablativ behandling med laser, i klasse 3B eller 4, IPL og andre metoder, som kan ligestilles hermed, samt udførelsen heraf. Og endvidre til peeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder.
Skriv til Kasper her

 

botoks rynker, botox behandling, filer aalborg, filler aalborg, læber aalborg, karsprængninger priser, botox priser, laserklinik københavn, laser københavn, læbeforstørrelse
Desirée

Sygeplejerske

Desirée har mange års erfaring med skønhedsbehandling som sygeplejerske. Hos Klinik Rude behandler hun med Botox, filler og laserbehandling. Desirée er klinikkens ansvarlige sygeplejerske, og hun har derfor det store overblik over Rude’s mange behandlingsmuligheder.
Hendes rolige adfærd og store opmærksomhed på dig, vil hurtigt få dig til at føle dig tryg.
Hun er registreret til behandling IPL og andre metoder, som kan ligestilles hermed, samt udførelsen heraf. Og endvidre til peeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder samt med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

 

Signe

Sygeplejerske

Signe har flere års erfaring som kosmetisk sygeplejerske i klinikken på Frederiksberg. Hun tiltræder som assistance i klinikken i Aalborg, hvor hun er registreret til behandling med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillers.

 

Klinik Rude anvender lasermaskiner til at gøre huden ung og smuk
Camilla

Kommunikationsansvarlig

Camilla er uddannet cand.merc.kom fra CBS med fokus på kommunikation og markedsføring. Grundet naturlige tilgang til skønhedsbranchen anvender hun i dag sine kvalifikationer til at opbygge og kontinuerligt forbedre rammerne om Klinik Rude.
Camilla er klinikkens stemme i forhold til presse og er ansvarlig for virksomhedens kampagner og nyheder samt kontakter og arrangementer.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag invitationer til VIP-events samt specielle tilbud og nyheder…